Onderzoek naar de waarheid van 9/11. De wond helen en de prijs betalen

onderzoek-naar-de-waarheid-van-9/11.-de-wond-helen-en-de-prijs-betalen

11-09-21 01: 51: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

“Waarom werd gebouw zeven neergehaald? Waarom werd het staal van die holocausts snel versneden en snel verscheept naar buitenlandse fabrieken? Wat gebeurde er met de zwarte dozen en alle informatie die ze zouden moeten bevatten? Werden ze allemaal vernietigd door de branden? Als de zwarte dozen vernietigd waren, hoe kon dan een eenvoudig paspoortje – ik geloof dat het van Mohamed Atta was – ontdekt worden, op de plaats van de crash? Wat een vernietigend bewijs om Osama bin Laden en zijn bende op te hitsen!” – Ed Asner (1929-2021), in een verklaring aan de activisten op de International Citizens Inquiry into 9/11 in mei 2004 [1]

LUISTER NAAR DE SHOW

Klik om de audio te downloaden (MP3 formaat)

Zelfs in het tijdperk van COVID,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: