Schokkende berichten in VS-databank: baby’s van borstvoeding gevende moeders kregen bloedstolsels

schokkende-berichten-in-vs-databank:-baby’s-van-borstvoeding-gevende-moeders-kregen-bloedstolsels

11-09-21 08:21:00,

Volgens het Amerikaanse vaccinatiesysteem voor ongewenste bijwerkingen (VAERS) stierven twee baby’s kort nadat hun moeder was gevaccineerd. In beide gevallen kregen de baby’s borstvoeding. Verscheidene andere baby’s die borstvoeding kregen, liepen verwondingen op, soms levensbedreigend, zoals vasculaire verstoppingen, allergische schokken, hoge koorts en andere symptomen na de vaccinatie van hun moeders, schrijft Report24.news.

Een zes weken oude zuigeling uit New Mexico kreeg wee weken na de eerste Pfizer-vaccinatie van zijn moeder plotseling hoge koorts, onderzoeken toonden vasculaire verstoppingen aan, waaronder van de kransslagaders. Hij stierf na enkele weken behandeling met symptomen die leken op die van de ziekte van Kawasaki.

In het tweede geval werd een vijf maanden oude zuigeling ziek nadat de moeder was gevaccineerd met de tweede dosis van Pfizer. Hij had huiduitslag en hoge koorts. De moeder bracht hem naar het ziekenhuis, waar verstoppingen van kleine slagaderlijke vaten werden gevonden. Het kind werd in het ziekenhuis opgenomen, maar overleed kort daarna.

Een potentieel enorm aantal niet-gemelde gevallen van soortgelijke aard kan worden verondersteld: het percentage bijwerkingen dat daadwerkelijk in officiële databanken wordt geregistreerd, is over het algemeen laag; uit analyses van verzamelde gegevens van 2007 tot 2009 bleek bijvoorbeeld dat slechts 1% van de daadwerkelijke bijwerkingen aan de VAERS-databank wordt gemeld.

Tal van andere zieke baby’s

Brian Shilhavy van het online nieuwsportaal “Health Impact News” doorzocht de VAERS-databank en stuitte op nog eens 94 gevallen van zieke baby’s van wie de moeder een Covid-19 vaccinatie had gekregen. Sommige verslagen kunnen op de website worden ingezien: de symptomen varieerden van hoge koorts, toevallen, braken, diarree en huiduitslag tot bloedingen en bloedklonters. In één geval, viel al het haar van de baby uit. Eén moeder meldde een blauwachtige verkleuring van haar melk, en bij anderen stopte de melkstroom helemaal. Ondanks de alarmerende opeenstapeling van incidenten adviseert de Amerikaanse staatsepidemieloog Anthony Fauci gevaccineerde moeders hun baby’s borstvoeding te blijven geven, omdat dit volgens hem “een goed idee” is omdat hierdoor antilichamen aan de baby zouden worden overgedragen.

Het doorgeven van de spike-eiwitten van de gevaccineerde moeder aan de zuigeling?

Gevaccineerde personen worden als het ware een bioreactor: de lichaamscellen beginnen spike-eiwitten te produceren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: