Ticanen gingen massaal de straat op om te protesteren tegen de uitbreiding van het Covid-certificaat

ticanen-gingen-massaal-de-straat-op-om-te-protesteren-tegen-de-uitbreiding-van-het-covid-certificaat

10-09-21 10: 15: 00,

Ticinezen massaal de straat op om te protesteren tegen verlenging Covid-certificaat

Gepubliceerd op 11. September 2021 door KD.

Door het Covid-certificaat uit te breiden tot bars, restaurants, theaters, bioscopen en andere plaatsen, heeft de Bondsraad voor veel burgers een rode lijn overschreden. Net als in Bern en elders brengt deze pauze steeds meer mensen in Ticino op de been om te protesteren tegen de federale maatregelen.

Na de twee eerdere demonstraties in Ticino, met respectievelijk ongeveer 500 en 800 deelnemers (meldden wij), waren er afgelopen donderdag volgens media ongeveer 1500 mensen bijeen op het plein voor het regeringsgebouw voor de spontane bijeenkomst die was aangekondigd door de Vrienden van de Grondwet.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: