#Unmute-us demonstraties nauwelijks vermeld door media: mega opkomst (beelden)

#unmute-us-demonstraties-nauwelijks-vermeld-door-media:-mega-opkomst-(beelden)

11-09-21 01:53:00,

Ik kan er zelf helaas niet bij zijn, omdat ik niet wens te testen of te prikken en dus er niet naartoe kan reizen van buiten Nederland (waar ik mij al enige tijd bevind), maar zag onderstaande beelden voorbij komen. Die laten zien dat mensen de afgepakte vrijheden zat zijn. Amsterdam is afgeladen vol. Een dikke middelvinger naar de corona maatregelen.

Laten we hopen dat iedereen die op deze demonstraties rondloopt niet alleen de festivals terug wil, maar slechts en alleen volledig vrije festivals: zonder vaccinbewijs en zonder testen. Laten we hopen dat het uitsluitingsfascisme bij iedereen doordringt.

De gemeente Amsterdam roept inmiddels op om niet meer te komen. Lekker negeren.. Naast Amsterdam, Eindhoven en Den Haag doen Enschede, Groningen, Leiden, Maastricht, Tilburg, Nijmegen en Utrecht mee. Later meer hierover, nu eerst even de beelden afkomstig van de eigenaar van beachclub Woodstock69 Bloemendaal live gestreamd vanuit Amsterdam.

Bron linkvermeldingen: nu.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: