Vaccinatie voorlichting

vaccinatie-voorlichting

11-09-21 01: 59: 00,

Wij hebben bijvoorbeeld een kijkje genomen op een parkeerplaats van Ikea, waar een aardige oom dokter de nietsvermoedende billy-shelf koper gratis in het armpje prikt en hem beloont met een worstje voor zijn inzet voor gezonde publieke sentimenten. Beate Bahner vermoedt dat de politie anderhalf jaar geleden een eind aan het gedoe zou hebben gemaakt. Vandaag de dag hebben zij de neiging evenementen te beschermen waar veel wetsovertredingen plaatsvinden. Maar wat zijn overtredingen van de wet? We hebben immers de wet op de bescherming tegen besmetting, die kan worden gebruikt om de basiswet als het ware in de ijskast te zetten, in het voorbijgaan. Maar hoe zit het met de nationale gezondheidstoestand? Zijn daar serieuze bewijzen voor?

In ieder geval zijn de ongewenste bijwerkingen goed gedocumenteerd. In Duitsland zijn er ongeveer 130.000 meldingen geweest van dergelijke bijwerkingen, waarvan sommige ernstig zijn en leiden tot ziekenhuisopname, invaliditeit en overlijden. In Duitsland zijn ongeveer 1.300 mensen overleden “in verband” met vaccinatie. Op Europees niveau, bijna tien keer zoveel. In verhouding tot het aantal toegediende vaccinaties zijn er in de eerste maanden sinds het begin van de vaccinatie twintig keer meer bijwerkingen gemeld dan in de afgelopen twintig jaar samen. Tegelijkertijd zijn – verbazingwekkend, verbazingwekkend – artsen uitdrukkelijk vrijgesteld van de meldingsplicht, in tegenstelling tot de bestaande regelgeving. En er is ook geen geld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: