Vergeet nooit hoe ze tegen ons liegen

vergeet-nooit-hoe-ze-tegen-ons-liegen

11-09-21 02: 16: 00,

TRANSCRIPT

Nu we de 20derde verjaardag van 9/11 naderen, mogen we nooit vergeten hoe duizenden werden gedood en ons vanaf de eerste dag een leugen werd verkocht.

Als je nog steeds het verhaal gelooft dat Osama bin Laden 19 terroristen de opdracht gaf vliegtuigen te kapen en wolkenkrabbers te vernietigen die speciaal waren ontworpen om vliegtuigbotsingen op te vangen, dan raad ik je aan te beginnen met Architects & Engineers of 9/11 Truth.

Maar voor degenen onder ons die verder kunnen kijken dan de leugens, laten we ze nooit meer accepteren.(Vergeet nooit hoe ons het hele verhaal werd verkocht voordat de zon die dag onderging en vergeet nooit wat volgde. Binnenlandse Veiligheid, de Patriot Act, de vernietiging van naties en de bewapening van burgervluchtelingen.

Nu de natie zich voorbereidt op de herdenking van 9/11, vergeet nooit hoe de CIA en hun media de leugens verdraaien.

Met de recente catastrofe in Afghanistan,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: