Verwondingen door COVID-19 vaccinaties vullen ziekenhuizen terwijl de Amerikaanse regering liegt en beweert dat er een “pandemie van niet-gevaccineerden” is

verwondingen-door-covid-19-vaccinaties-vullen-ziekenhuizen-terwijl-de-amerikaanse-regering-liegt-en-beweert-dat-er-een-“pandemie-van-niet-gevaccineerden”-is

11-09-21 01: 57: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” bovenaan de banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De strijd over verplichte COVID-19 vaccins gaat nu in volle vaart verder in de V.S. nu de regering Biden vandaag aankondigt dat alle federale werknemers nu een COVID-19 prik moeten krijgen als voorwaarde voor tewerkstelling, en dat ze de opt-out voor testen afschaffen.

Het argument dat alleen COVID-19 injecties een eind zullen maken aan de eindeloze “pandemie” en de leugen dat ziekenhuizen voor meer dan 90% vol zitten met ongevaccineerde mensen worden gebruikt als rechtvaardiging voor verplichte massale vaccinatie.

Er is niet veel eigen onderzoek voor nodig om de corporate media te omzeilen en uit te vinden dat ze liegen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: