Video: Wat er gebeurde op 11 september 2001. Michel Chossudovsky

video:-wat-er-gebeurde-op-11-september-2001.-michel-chossudovsky

11-09-21 03: 53: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Michel Chossudovsky’s Presentatie voor de 9/11 Internationale Conferentie in Kuala Lumpur, Perdana Global Peace Foundation (PGNF) November 2012

Om elf uur, op de ochtend van september 11, had de regering Bush al aangekondigd dat Al Qaeda verantwoordelijk was voor de aanslagen op het World Trade Center (WTC) en het Pentagon. Deze bewering werd gedaan voordat er een diepgaand politieonderzoek was uitgevoerd.

CIA-directeur George Tenet verklaarde diezelfde ochtend dat Osama bin Laden het vermogen had om “meerdere aanslagen te plannen met weinig of geen waarschuwing.(“Minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell noemde de aanslagen “een oorlogsdaad” en president Bush bevestigde ’s avonds in een televisietoespraak dat hij “geen onderscheid zou maken tussen de terroristen die deze daden hebben gepleegd en degenen [foreign governments] die hen onderdak bieden”.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: