20 jaar van door de overheid gefinancierde tirannie. De opkomst van het veiligheidsindustrieel complex van 9/11 tot COVID-19

20-jaar-van-door-de-overheid-gefinancierde-tirannie.-de-opkomst-van-het-veiligheidsindustrieel-complex-van-9/11-tot-covid-19

12-09-21 05: 31: 00,

“Ik zeg u dat vrijheid en mensenrechten verloren zijn in Amerika. De Amerikaanse regering zal het Amerikaanse volk – en het Westen in het algemeen – naar een ondraaglijke hel en een verstikkend leven leiden” ~ Osama bin Laden (in oktober 2001) Volgens een verslag van CNN

Door John W. Whitehead & Nisha Whitehead
Vertaling©: Andreas Ungerer

7 september 2021, The Rutherford Institute
Wat een vreemde en hobbelige weg hebben we afgelegd sinds 11. September 2001, bezaaid met het puin van onze ooit geroemde vrijheden. Van een natie die er trots op was een model te zijn voor representatieve democratie, zijn we nu een model om een vrijheidslievend volk te laten marcheren met een politiestaat.

Onze verliezen groeien met de dag.

Wat met de aanname van de USA Patriot Act na de 11.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: