20 Minuten: “Ziekenhuizen zullen binnenkort gebrek hebben aan ongevaccineerd personeel”

12-09-21 06: 50: 00, De inspecteurs van de verplichte certificaten hebben zelf geen certificaat nodig

De politie zou niet over de rechtsgrondslag beschikken om verplichte certificaten in te voeren. Tegelijkertijd is zij verantwoordelijk voor de uitvoering van de strenge maatregelen vanaf maandag. Vanaf maandag worden niet-ingeënte mensen in Zwitserland systematisch gediscrimineerd. Wie niet gevaccineerd, hersteld of getest is, zal niet meer aan het openbare leven kunnen deelnemen. De politie is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze strenge maatregelen. Maar zij zijn niet onderworpen aan verplichte certificering. “De (…)

” Lees meer

WhatsApp-berichten worden gezeefd en doorgegeven aan de autoriteiten

WhatsApp-moederbedrijf Facebook heeft duizenden mensen in dienst om “versleutelde” berichten te analyseren. Toen Facebook WhatsApp overnam, beloofde het de privacy van zijn gebruikers te respecteren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: