Biden verliest onwinbare oorlog tegen Covid en geeft “ongevaccineerde Amerikanen” de schuld

biden-verliest-onwinbare-oorlog-tegen-covid-en-geeft-“ongevaccineerde-amerikanen”-de-schuld

12-09-21 05: 37: 00,

Er is geen ergere fout in openbaar leiderschap dan valse hoop te wekken die snel de bodem wordt ingeslagen. Het Britse volk kan gevaar of tegenspoed met standvastigheid en vertrouwen tegemoet treden, maar het heeft er een bittere hekel aan bedrogen te worden of te merken dat degenen die de leiding hebben over hun zaken, zelf in een dwaas paradijs leven.” -Winston Churchill

Donderdag hield onze nieuwe “geliefde leider” Joe Biden een van de meest tirannieke toespraken in de Amerikaanse geschiedenis. 30 Minutenlang verkondigde hij dat de federale regering de ene totalitaire maatregel na de andere zou nemen, ons grondwettelijk systeem volledig terzijde schuivend terwijl hij zijn edicten aankondigde.

(Hier is de video van zijn toespraak, als je dat gedrocht kunt verdragen): (“Ons geduld raakt op,” waarschuwt Biden de ongevaccineerden.

NU – “Ons geduld raakt op,” waarschuwt Biden de ongevaccineerden.pic.twitter.com/ODIylWPfOG

– Disclose.tv (@disclosetv) 9 september, ” Lees verder

%d bloggers liken dit: