Covid virus verdwenen uit RIVM statistiek, maar injecties en vaxpaspoorten blijven

covid-virus-verdwenen-uit-rivm-statistiek,-maar-injecties-en-vaxpaspoorten-blijven

12-09-21 01:10:56,

Als u de afgelopen anderhalf jaar een beetje hebt opgelet, weet u drommels goed wat hier allemaal achter zit.

—————————————————————————————————————————————–

‘Waarom is het verboden te vragen wat hier allemaal achter zit?’

—————————————————————————————————————————————–

In zijn recente videocolumn ‘Niets nieuws onder de zon‘ wijst de Nederlandse professor (em.) experimentele immunologie Pierre Capel op het bijzonder opmerkelijke feit dat SARS-CoV-2 zelfs in de officiële RIVM luchtwegvirus statistieken al wekenlang volledig is verdwenen. Desondanks worden de omstreden Covid-19 gentherapie injecties gewoon voortgezet, en worden ook de discriminerende test/vaxpaspoorten stap voor stap in de samenleving ingevoerd. Het is andermaal bewijs dat de injecties helemaal niets met de volksgezondheid te maken hebben, maar alles met het uitvoeren van een globalistische politieke agenda waarbij de machthebbers overduidelijk bereid zijn de levens van miljoenen mensen te beschadigen, in gevaar te brengen en te verwoesten.

Capel begint ermee naar zijn vorige twee video’s te wijzen, waarin hij uitlegde hoe complex het menselijke immuunsysteem met zijn productie van verschillende soorten antistoffen werkt, een feit dat volgens hem door iedereen die deze ‘vaccins’ promoot genegeerd wordt. ‘Nu maken we het wat eenvoudiger, maar ook die eenvoud wil men niet echt zien.’

Zo beweerden overheden en media met een ‘nieuw coronavirus’ te maken te hebben. De realiteit is echter dat deze virussen al in de middeleeuwen voorkwamen. Tussen 1200 en 1400 was dat HCoV, gevolgd door diverse varianten in 1800, 1880 en 1950. Recentelijk hadden we SARS-CoV(-1) in 2003 en MERS-CoV in 2012. ‘Er is dus niets nieuws onder de zon.’

Corona ook in dieren en daarom onmogelijk uit te roeien

Zoals bekend staat het spike eiwit van het ‘nieuwe’ coronavirus centraal in de ‘vaccinatie’strategie. Dat eiwit muteert echter gigantisch snel, waardoor er al tal van varianten (zoals Delta) zijn ontstaan. ‘Als je alleen maar met dit eiwit vaccineert – en dat is al een heel smal vaccin met heel veel negatieve bijwerkingen – is het grote probleem dat het zo snel muteert. Als je werkelijk het virus ermee zou uitroeien, zou het geen reservoir in de dierenwereld moeten hebben.’

Maar dat is wèl het geval. Corona mutaties komen in allerlei diersoorten voor, zoals gorilla’s, honden, katten, leeuwen, nertsen, fretten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: