De censuur van Spike Lee’s NYC Epicenters is een tragisch passend einde van de laatste 20 jaar

de-censuur-van-spike-lee’s-nyc-epicenters-is-een-tragisch-passend-einde-van-de-laatste-20-jaar

12-09-21 06: 46: 00,

Zelfs de gerespecteerde en moedige filmmaker Spike Lee kon de ontzagwekkende toorn van de mainstream media niet weerstaan die neerkomt op elke persoon van invloed die het officiële verhaal van 9/11 in twijfel durft te trekken.

In een tijdsbestek van drie dagen, van 23 augustus tot 26 augustus, ging Lee van standvastig zijn beslissing verdedigen om zogenaamde “9/11 samenzweringstheoretici” op te nemen in zijn acht uur durende HBO docuserie, NYC Epicenters 9/11 → 2021½, tot het verwijderen van de volledige 30 minuten die hij had gewijd aan het in vraag stellen hoe de Twin Towers en Gebouw 7 waren gevallen. Het half uur maakte deel uit van de laatste aflevering van twee uur die zou worden uitgezonden op de avond van de 20 derde verjaardag van 9/1111.

De meeste mensen wisten het niet – omdat alleen leden van de media de aflevering te zien kregen en deze ongeschikt voor het publiek verklaarden – de 30 minuten aan geschrapt materiaal bevatten veel meer dan alleen interviews met zogenaamde “ randarchitecten.” (Eigenlijk,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: