De Covid-gestuurde wereldwijde overname onthult de echte dreiging van de afgetroefd “klimaatverandering” agenda

de-covid-gestuurde-wereldwijde-overname-onthult-de-echte-dreiging-van-de-afgetroefd-“klimaatverandering”-agenda

12-09-21 05: 50: 00,

Als geoloog houd ik ervan de aarde te observeren, maar het is belachelijk om dit te koppelen aan een “consensus” dat de mens de opwarming van de aarde veroorzaakt, terwijl de menselijke ervaring, geologische gegevens en geschiedenis, en de huidige afkoeling het tegendeel bewijzen. De “consensus”, zoals velen hebben gezegd, vertegenwoordigt slechts de afwezigheid van definitieve wetenschap. Jij weet net zo goed als ik dat de “opwarming van de aarde” wordt gebruikt als een politiek instrument om de controle van de regering over Amerikaanse levens, inkomens en besluitvorming te vergroten.

~ Harrison Schmitt (Amerikaans geoloog, gepensioneerd NASA-astronaut, universitair docent)

Onlangs, en na een wereldwijde aanval op de mensheid die zijn weerga in de geschiedenis niet kent, neemt de uitbreiding van de “reset” (overname) van de samenleving historische proporties aan. Dit gaat gepaard met een aanval van vermeende monsters om de massa’s nog meer in paniek te brengen; de leidende,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: