De Covid Leugen Groeit Als Pinokkio’s Neus, door Paul Craig Roberts

de-covid-leugen-groeit-als-pinokkio’s-neus,-door-paul-craig-roberts

12-09-21 04: 00: 00,

Neem 15 minuten de tijd en luister naar dit interview met een ziekenhuisverpleegkundige â https://www.lewrockwell.com/2021/09/no_author/whistleblower-nurse-destroys-delta-narrative-vaccinated-patients-fill-hospital/

Zij zegt dat de zogenaamde âbreakthrough casesâ en Delta variant cases vooral de gevaccineerden treffen en in feite bijwerkingen zijn van de vaccinaties. Zij zegt dat ziekenhuizen en ziekenhuisartsen het feit van bijwerkingen niet willen erkennen en bijwerkingen van het vaccin rapporteren als nieuwe Covid-gevallen. Hoe meer Covid-gevallen en Covid-doden, hoe meer geld het ziekenhuis verdient, dus het melden van bijwerkingen van het vaccin als nieuwe Covid-gevallen is de manier waarop ziekenhuizen hun winst maximaliseren. Het is duidelijk dat een ziekenhuisarts die het er niet mee eens is, geen baan meer heeft. Met andere woorden, de waarheid over Covid en het vaccin is te kostbaar voor het ziekenhuis om erkend te worden.

De geïnterviewde verpleegster zegt dat de helft van de verpleegkundigen in het ziekenhuis waar ze werkt op het punt staat hun baan te verliezen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: