De Covid-leugen groeit als Pinokkio’s neus

de-covid-leugen-groeit-als-pinokkio’s-neus

12-09-21 08:51:00,

Neem 15 minuten de tijd en luister naar dit interview met een ziekenhuisverpleegster. Zij zegt dat de zogenaamde “doorbraakgevallen” en Deltavariant-gevallen vooral de gevaccineerden treffen en in feite bijwerkingen zijn van de vaccinaties. Zij zegt dat ziekenhuizen en ziekenhuisartsen het feit van bijwerkingen niet willen erkennen en bijwerkingen van het vaccin rapporteren als nieuwe Covid-gevallen. Hoe meer Covid-gevallen en Covid-doden, hoe meer geld het ziekenhuis verdient, dus het melden van bijwerkingen van het vaccin als nieuwe Covid-gevallen is de manier waarop ziekenhuizen hun winst maximaliseren. Het is duidelijk dat een ziekenhuisarts die het er niet mee eens is, geen baan meer heeft. Met andere woorden, de waarheid over Covid en het vaccin is te kostbaar voor het ziekenhuis om te worden erkend, schrijft Paul Craig Roberts.

De geïnterviewde verpleegster zegt dat de helft van de verpleegkundigen in het ziekenhuis waar zij werkt op het punt staat hun baan te verliezen, omdat zij weigeren zich te laten vaccineren. Wij hebben, zegt zij, de vreselijke gevolgen van vaccinatie voor patiënten gezien en zijn niet bereid onszelf dit aan te doen. Veel verpleegsters willen hoe dan ook ontslag nemen, omdat ze niet kunnen voorkomen dat artsen mensen ziek maken door ze in te enten. Geneeskunde, zo lijkt het, gaat niet meer over gezondheid.

Het beleid van dit ziekenhuis is in wezen het beleid van alle ziekenhuizen. Het komt het NIH, CDC en FDA goed uit, want het beschermt de reputatie van het vaccin en die van de regelgevers die het noodgebruik ervan hebben goedgekeurd, en het beschermt de winsten van Big Pharma, waarvan een deel terugvloeit naar de regelgevers.

Zoals Stew Peters het interview samenvat, is het moord om geld.

De verpleegster zegt dat de enige behandeling die het ziekenhuis geeft aan Covid-patiënten Remdesivir is en dat ze de patiënten aan de beademing leggen. Remdesivir heeft zelf ernstige bijwerkingen, en beademingsapparatuur is een bekende doodsoorzaak voor Covid-patiënten.

Gevraagd naar Ivermectine, weigeren ziekenhuizen dit te gebruiken, zelfs als een arts het voorschrijft aan een patiënt. Zoals ik heb gemeld, moest een vrouw in een ander ziekenhuis een gerechtelijk bevel krijgen dat het ziekenhuis de stervende echtgenoot een behandeling met Ivermectine moest geven. Maar het ziekenhuis treuzelde, en blijkbaar kreeg Big Pharma de rechter zover dat hij zijn bevel introk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: