De dodelijkste terreurgroep ter wereld: notities van de rand van de narratieve matrix

de-dodelijkste-terreurgroep-ter-wereld:-notities-van-de-rand-van-de-narratieve-matrix

12-09-21 05: 39: 00,

De CIA besprak net terloops het laten zinken van een boot vol Cubaanse vluchtelingen, bommen planten in Miami en Castro de schuld geven. Maar u bent volslagen krankzinnig als u vermoedt dat dergelijke instanties soortgelijke besprekingen hebben gevoerd over andere geostrategische situaties en besloten hebben hiermee door te gaan.

Er is meer publieke kritiek op gewone mensen die ivermectine nemen dan op de machtsstructuren die de planeet domineren en de mensheid naar een Armageddon drijven.

Niemand die voor internetcensuur pleit, doet dat omdat hij bang is dat hij zelf gevaarlijke woorden consumeert en gelooft, maar altijd om andere mensen tegen gevaarlijke woorden te beschermen. Dat is ongeveer de meest megalomane, emotioneel afgestompte wens die je kunt hebben.

Ze zien zichzelf als verantwoordelijke volwassenen die kunnen worden vertrouwd om zelfstandig onderscheid te maken tussen waarheid en leugen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: