De “Inside Job” hypothese van de 9/11 aanslagen: JFK, Fidel Castro en de Amerikaanse linkervleugel

de-“inside-job”-hypothese-van-de-9/11-aanslagen:-jfk,-fidel-castro-en-de-amerikaanse-linkervleugel

12-09-21 02: 53: 00,

Indringende en zorgvuldig gedocumenteerde analyse door Prof. Graeme MacQueen.

Voor het eerst gepubliceerd door Global Research op maart 15, 2017

.

Op november 23, 1963, de dag na de moord op John F. Kennedy, gaf Fidel Castro een toespraak op de Cubaanse radio en televisie.[1] Hij verzamelde, zo goed als hij kon in de hoeveelheid tijd die hij tot zijn beschikking had, de bewijzen die hij had verzameld van nieuwsmedia en andere bronnen, en hij reflecteerde op deze bewijzen.

De vragen die hij stelde waren goed gekozen: ze zouden kunnen dienen als een sjabloon voor degenen die geconfronteerd worden met complexe daden van politiek geweld. Waren er tegenstrijdigheden en ongerijmdheden in het verhaal dat in de Amerikaanse media werd gepromoot? Wie had baat bij de moordaanslag?

Beweerden inlichtingendiensten meer te weten dan zij rechtmatig konden weten? Was er bewijs van voorkennis van de moord?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: