De inspecteurs van de certificaatverplichting hebben zelf geen certificaat nodig

11-09-21 10: 30: 00,

Certificaatbeheerders hebben zelf geen certificaat nodig

Gepubliceerd op 12. September 2021 door RL.

Vanaf maandag worden niet-ingeënte mensen in Zwitserland systematisch gediscrimineerd. Wie niet gevaccineerd, hersteld of getest is, zal niet meer aan het openbare leven kunnen deelnemen. De politie is verantwoordelijk voor de uitvoering van deze strenge maatregelen. Maar zij zijn niet onderworpen aan verplichte certificering. “De politieagenten zelf zullen geen enkel bewijs hebben dat ze gevaccineerd, getest of hersteld zijn”, schrijft SRF-News.

“We missen hiervoor de wettelijke basis”, aldus Mark Burkhard, voorzitter van de Conferentie van Kantonnale Directeuren van Politie (KKPKS). Daarom is het nu aan de kantons om te overwegen

” Lees verder

%d bloggers liken dit: