De twintigjarige schaduw van 9/11: Medeplichtigheid van de VS aan het terreurspektakel en de dringende noodzaak het te beëindigen

de-twintigjarige-schaduw-van-9/11:-medeplichtigheid-van-de-vs-aan-het-terreurspektakel-en-de-dringende-noodzaak-het-te-beeindigen

12-09-21 02: 54: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Dit is deel één van een driedelige herevaluatie van 9/11 in het licht van opzienbarend nieuw bewijsmateriaal dat velen van gedachten kan doen veranderen over de zogenaamde “gekte” van degenen die geweigerd hebben het “officiële” regeringsverhaal te accepteren over deze traumatische en bepalende gebeurtenis, die op zo tragische wijze het beleid van de V.S. op het verkeerde been heeft gezet.VS beleid voor de afgelopen 20 jaar

Noot van de auteur: Alles, zo wordt ons verteld, veranderde in september van 2001. Het is twintig jaar geleden sinds het terreurspektakel van 9/11. Op deze grimmige verjaardag bieden we een analyse van het grote geheel – een reeks artikelen waarin we nadenken over de mate waarin alles wel en niet veranderde als gevolg van 9/11.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: