De vaccins stoppen niet ernstige Covid of dood

de-vaccins-stoppen-niet-ernstige-covid-of-dood

12-09-21 09:47:00,

De laatste maanden zijn we getuige geweest van een compleet falen van de vaccins om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. In plaats van het bestaan van deze ziekte te verminderen, lijken de injecties het juist te bevorderen. Verscheidene landen met zeer hoge vaccinatiecijfers – zoals Israël, Groot-Brittannië en de Seychellen, bijvoorbeeld – hebben ook enkele van de hoogste infectiecijfers, schrijft Vasko Kohlmayer.

Kijk eens naar deze kop van CNBC uit mei van dit jaar: “De Seychellen is het meest gevaccineerde land op aarde. Maar Covid is gestegen.”

Israël is hier vandaag de dag misschien wel het meest flagrante voorbeeld van. Een van de meest gevaccineerde landen ter wereld, rapporteert nu het hoogste Covid-transmissiecijfer op de planeet. Wat meer is, Israël leidt deze ongewenste statistiek met een verbazingwekkend ruime marge. Beschouw dit schokkende stukje informatie van Mail Online:

“Uit statistieken verzameld door het onderzoeksteam Our World in Data van de Universiteit van Oxford blijkt dat er woensdag in Israël een recordaantal van 1.892 gevallen van Covid per miljoen mensen waren – bijna 0,2 procent van de gehele bevolking op één enkele dag. Dat was aanzienlijk hoger dan het op één na zwaarst getroffen Mongolië, waar het aantal 1.119 per miljoen bedroeg.”

Dit zou de ogen moeten openen voor de leugen die ons is verteld over de effectiviteit van de vaccins. Zoals u zich herinnert, werd aanvankelijk beweerd dat de vaccins 92 tot 96% effectief waren tegen Covid-19 en dat deze vaccins de weg naar de vrijheid en naar het einde van de pandemie waren.

Dit is bijvoorbeeld hoe deze cijfers werden gerapporteerd in een stuk op Yahoo Finance in november van vorig jaar: “Het vaccin van Pfizer is voor 95% effectief in het voorkomen van COVID-19, terwijl Moderna Inc zegt dat zijn vaccin dezelfde werkzaamheid heeft.”

De aanvankelijke beweringen over de doeltreffendheid van vaccins waren echter gebaseerd op opzettelijke manipulatie van proefgegevens waarbij fabrikanten van vaccins een relatieve risicovermindering rapporteerden in plaats van een absolute risicovermindering die door hun producten zou worden bereikt. Dit wetenschappelijke artikel legt de kwestie uit. Aangezien u wellicht niet de tijd of het geduld hebt om de formules en het technische jargon te doorworstelen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: