Deskundige waarschuwt! De tirannie die in Australië heerst, kan zich nu overal verspreiden

deskundige-waarschuwt!-de-tirannie-die-in-australie-heerst,-kan-zich-nu-overal-verspreiden

12-09-21 05:10:00, Now they’re planning the crime of the century. Well, what will it be? Read all about their schemes and adventuring. Yes, it’s well worth a fee © Supertramp – Crime of the Century In een uitzending van “Tucker Carlson Tonight” bespraken FOX News gastheer Brian Kilmeade en Gideon Rozner van het Institute of Public Affairs de Australische COVID beperkingen en de onderdrukking van individuele rechten en vrijheden met een “zero tolerance” aanpak.

Melbourne, Victoria, is de “meest gesegregeerde stad in de wereld,” zegt FOX News gastheer Brian Kilmeade in een “Tucker Carlson Tonight” fragment met Gideon Rozner, directeur voor politiek bij het Institute of Public Affairs, bericht Childrenshealthdefense.org.

Het Australische “zero tolerance” COVID-beleid betekent dat burgers in Melbourne hun huis alleen mogen verlaten om:

  • Te winkelen voor eerste levensbehoeften.
  • Zich te laten vaccineren.
  • Maximaal twee uur te sporten.
  • “Geautoriseerd” werk of onderwijs te volgen.
  • Zorg te verlenen.
  • Medische hulp zoeken.

Rozner zegt dat Australië vanaf het begin een “zero tolerance” beleid heeft gevoerd ten aanzien van COVID:

“De lockdown die Melbourne momenteel doormaakt – de zesde lockdown – werd ingesteld na slechts zes gevallen van COVID. Niet zes sterfgevallen, niet zes gevallen van ziekenhuisopname – zes infecties.”

De lockdowns hebben “de afdaling naar tirannie in Australië ingezet”, aldus Rozner. “Het heeft al onze waarborgen en balansen overweldigd. Het heeft al onze individuele rechten en vrijheden onderdrukt.”

En, zegt Rozner, “Als het in Australië kan gebeuren, kan het overal gebeuren.”

Kilmeade en Rozner bespraken een nieuwe app die door de Zuid Australische regering wordt getest om de quarantaine wetten van het land te handhaven.

Zoals gerapporteerd door The Atlantic:

“Terugkerende reizigers die thuis in quarantaine zitten zullen gedwongen worden een app te downloaden die gezichtsherkenning en geolocatie combineert. De staat zal hen op willekeurige tijdstippen een sms sturen, waarna ze 15 minuten de tijd hebben om een foto van hun gezicht te maken op de plaats waar ze geacht worden te zijn. Als dat niet lukt, wordt de lokale politie gestuurd om persoonlijk onderzoek te doen.”

Dit is slechts het “topje van de ijsberg”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: