Dokter wil “eng zijn tegen het publiek” en COVID-cijfers opblazen: “Als je je niet laat vaccineren, weet je dat je gaat sterven”

dokter-wil-“eng-zijn-tegen-het-publiek”-en-covid-cijfers-opblazen:-“als-je-je-niet-laat-vaccineren,-weet-je-dat-je-gaat-sterven”

12-09-21 11:24:00,

National File heeft een opname in handen gekregen van een Zoom video conference call tussen artsen en een marketing directeur van Novant Heath New Hanover Regional Medical Center, een groep van 20 ziekenhuizen, klinieken en kantoren die patiënten behandelen in North Carolina en South Carolina, bericht Tom Pappert.

In de clip lijkt Fisher verward door vragen van Rudyk over hoe COVID-19 patiënten worden geteld. Nadat Fisher dit proces heeft uitgelegd, beweert Rudyk dat de ziekenhuizen “eng” moeten worden in hun berichtgeving over COVID-19, hun totale aantal COVID-19 patiënten moeten opblazen door degenen te tellen die hersteld zijn, en suggereren dat mensen zullen sterven zonder een van de controversiële COVID-19 vaccins te nemen.

De video werd verkregen van een interne bron bij Novant Health, en werd eerder deze week opgenomen. In de clip zijn drie sprekers aanwezig: Rudyk, Fisher, en Shelbourn Stevens, de voorzitter die belooft “offline” met MacDonald te spreken over het opblazen van het aantal COVID-19 patiënten.

SHOCK VIDEO: Senior doctors and a marketing director at in North Carolina discussed inflating COVID-19 numbers by counting recovered patients as active COVID patients.

“We need to be… more scary to the public… If you don’t get vaccinated, you know you’re going to die.” pic.twitter.com/66CcIsVR4B

— National File (@NationalFile) September 10, 2021

Nadat de eerste spreker een vraag lijkt te beantwoorden over hoe het aantal COVID-19 patiënten wordt bepaald en gedeeld met het publiek, antwoordt MacDonald: “Ik denk dat mijn gevoel op dit moment is, dat we misschien allemaal een beetje enger moeten zijn voor het publiek.” Dan introduceert ze haar idee om het totale aantal COVID-19 patiënten op te blazen door patiënten te tellen die hersteld zijn. “Er zijn nog veel mensen in het ziekenhuis opgenomen die we beschouwen als post-COVID, maar die zijn niet meegeteld in die aantallen,” legt Rudyk uit, “Dus hoe tellen we die post-COVID mensen mee in de aantallen van de patiënten die we in het ziekenhuis hebben liggen?”

Op dit punt vraagt Fisher, blijkbaar verward, Rudyk om te verduidelijken of ze voorstelt dat het ziekenhuis het totale aantal patiënten vrijgeeft dat in het ziekenhuis is behandeld “sinds het begin van COVID,” wat volgens Rudyk een nog beter idee is.

“Dat is nog beter,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: