Er bestaat geen “Deltavariant” – geen enkele klinische test kan de diagnose “Delta” stellen en het hele narratief is een door de systeemmedia gefabriceerde oplichterij

er-bestaat-geen-“deltavariant”-–-geen-enkele-klinische-test-kan-de-diagnose-“delta”-stellen-en-het-hele-narratief-is-een-door-de-systeemmedia-gefabriceerde-oplichterij

12-09-21 01:13:00, Wat de mainstream media je ook probeert wijs te maken, feit blijft dat er niet zoiets bestaat als een “Deltavariant”, tenminste niet voor zover het de momenteel beschikbare “tests” betreft, schrijft Ethan Huff.

Afgezien van het feit dat PCR-tests om te beginnen volledig frauduleus zijn, weigeren ziekenhuizen nu om patiënten die zogenaamd “positief” testen op de nieuwste Deltavariant hun eigenlijke testresultaten te laten zien, wat betekent dat er geen manier is om te bewijzen dat iemand het werkelijk heeft.

De reden daarvoor is natuurlijk dat de Deltavariant niet bestaat en slechts een hersenspinsel is van de betrokkenen. En er is zeker geen test voor iets dat niet bestaat, want hoe zou die er kunnen zijn?

Wat ze de Deltavariant noemen of zelfs “covid” in het algemeen, is gewoon vaccinatieschade en/of 5G-vergiftiging onder een andere naam. De echte ziekte in dit alles is het serum, met andere woorden – hoe meer mensen de gentherapie krijgen, hoe meer ziekte er zal zijn.

Dokters zijn gewoon aan het “gissen” naar de Deltavariant

Patty McMurray van 100percentfedup.com heeft dit verder onderzocht door contact op te nemen met haar huisarts om uit te zoeken hoe medisch personeel zogenaamd test op de Deltavariant. Dit is wat de dokter zei:

“We gokken gewoon dat het dat is omdat de Deltavariant zo besmettelijk is.”

De mainstream media geeft openlijk toe dat Amerikaanse patiënten niet eens mogen weten welke variant ze zogenaamd hebben. Gezondheidswerkers verzinnen gewoon dingen en vullen de datasheets dienovereenkomstig in.

“Dat komt omdat sequentie-tests federaal moeten worden goedgekeurd om resultaten aan artsen of patiënten bekend te maken, en de meeste zijn dat nog niet,” zegt McMurray.

“Laboratoriumwetenschappers zeggen dat het proces om de tests te valideren voor goedkeuring te kostbaar en tijdrovend is.”

Een musicus uit San Francisco met de naam Sam Reider, die “volledig gevaccineerd” is, kwam hier aan het begin van de zomer op de harde manier achter toen het California Department of Public Health hem liet weten dat hij positief getest was op de Covidgriep.

Reider werd gevraagd een tweede test te doen in een plaatselijke Kaiser Permanente instelling en later werd verklaard dat hij de Deltavariant had. Toen Reider echter om bewijs vroeg,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: