Gevaccineerd en vrijgelaten uit de gevangenis? Amerikaanse rechters verplichten inentingen in strafzaken

gevaccineerd-en-vrijgelaten-uit-de-gevangenis?-amerikaanse-rechters-verplichten-inentingen-in-strafzaken

12-09-21 05: 44: 00,

childrenshealthdefense.org:Alle rechters leggen een eed af om de grondwet hoog te houden – maar sommigen negeren nu het recht van Amerikanen om medische behandeling te weigeren, en gaan zo ver om COVID vaccinaties als voorwaarde te stellen voor voorwaardelijke vrijlating – en zelfs als voorwaarde om je kind te mogen zien.

Doorheen de geschiedenis hebben heersers dreigementen van binnenlandse of buitenlandse politiek gebruikt als middel om meer macht te krijgen.

Dit patroon herkennend, hebben auteurs als Naomi Wolf en Jon Rappoport gewaarschuwd dat medische crises – of ze nu echt of verzonnen zijn – perfecte vehikels zijn voor tirannie, omdat ze een kant-en-klaar excuus bieden om burgers hun fundamentele vrijheden te ontnemen.

Bijna 15 jaar geleden analyseerde Wolf de 10-stappen blauwdruk die door tirannen wordt gebruikt om een democratie in totalitarisme te veranderen. Ze stelt nu dat de meeste Westerse landen de verraderlijke tiende stap hebben bereikt: “ondermijning van de rechtsstaat.”

” Lees verder

%d bloggers liken dit: