Hermann Ploppa: De winnaar bij federale verkiezingen is altijd zeker – NAVO

hermann-ploppa:-de-winnaar-bij-federale-verkiezingen-is-altijd-zeker-–-navo

12-09-21 01: 36: 00,

Gepubliceerd op: 12. September 2021 | Aantal reacties: nog geen

Hermann Ploppa in gesprek met Sergey Filbert bij Druzhba FM.

Hermann Ploppa is politicoloog en publicist. Hij heeft talrijke artikelen gepubliceerd over de elites van de VS, 2019 zijn laatste boek “Der Griff nach Eurasien – Die Hintergründe des ewigen Krieges gegen Russland”.

Het boek kan op dit mailadres worden besteld: liepsenverlag@gmail.com

Hoe meer van jullie een abonnement of opmerking achterlaten en hoe vaker een video wordt geliked, hoe meer mensen onze video’s krijgen voorgesteld door YouTube – we zijn dus afhankelijk van jullie! Dank u voor uw hulp :-)

+++

Het kanaal “Druzhba FM” is opgericht om vriendschappelijke internationale betrekkingen tussen Oost en West te bevorderen. Ons voorlichtings- en educatiewerk is bedoeld om de belangstelling van de bevolking voor dit belangrijke onderwerp te helpen vergroten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: