Het ontkrachten van de echte 9/11 mythes

het-ontkrachten-van-de-echte-9/11-mythes

12-09-21 02: 14: 00,

Dit artikel werd voor het eerst gepubliceerd door Architects and Engineers for 9/11 Truth in 2012

Een decennium is verstreken sinds de tragische gebeurtenissen van september 11, 2001, en veel mensen hebben het gevoel dat we nog steeds geen echt onderzoek hebben gehad naar wat er die dag werkelijk is gebeurd.

Een groeiend aantal burgers is van mening dat het onderzoek naar de vernietiging van de drie wolkenkrabbers van het World Trade Center door het National Institute for Standards and Technology (NIST) in het beste geval onvolledig en in het slechtste geval frauduleus was. Deze critici zijn onder andere de meer dan 1.000 architecten en ingenieurs die de AE911Truth petitie hebben ondertekend waarin een onbevooroordeeld, onafhankelijk onderzoek naar de aanslagen wordt geëist.

Daarentegen is Popular Mechanics (PM) de belangrijkste cheerleader in de mainstream media die de NIST rapporten verdedigt sinds haar boek, Debunking 9/11 Myths: Why Conspiracy Theories Can’t Stand Up To the Facts,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: