Het pandemieverdrag: verstandige voorzorgsmaatregel of gevaarlijke bedreiging?

het-pandemieverdrag:-verstandige-voorzorgsmaatregel-of-gevaarlijke-bedreiging?

12-09-21 09: 45: 00,

Met het oog op de paraatheid moet een juridisch bindend internationaal pandemieverdrag worden opgesteld. De EU steunt de inleiding van een WHO-procedure voor de opstelling van een dergelijk verdrag, een mogelijke toetreding van de EU wordt overwogen. Maar aan de ene kant zijn de parallellen tussen de inhoud van het ontwerp en de programma’s van financieel sterke stichtingen opvallend. En aan de andere kant: Willen we dit allemaal wel? Door Erik Pauer.

Achtergrond

“Na de pandemie is voor de pandemie” Met deze woorden deed Angela Merkel de mensen in het voorjaar opveren 2021. Zij benadrukte het belang van pandemiepreventie. Met het oog op preventie moet er een juridisch bindend internationaal pandemieverdrag worden opgesteld. De belangstelling van de media was van korte duur, sindsdien hebben zowel de mainstream als de alternatieve media zich met de vaccinatiekwestie beziggehouden.

Ik denk dat dit een vergissing is, omdat het pandemieverdrag een zeer belangrijke rol zou kunnen spelen bij het bepalen van de “nieuwe normaliteit” die ons sinds maart bedreigt 2020. Het roept ook de lastige vraag op,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: