Hoe in Rusland verslag werd gedaan van de herdenking van 9/11

hoe-in-rusland-verslag-werd-gedaan-van-de-herdenking-van-9/11

12-09-21 02: 11: 00,

Er was op de Russische televisie een verslag over de verjaardag van 9/11 dat, althans in sommige nuances, sterk afwijkt van hoe er in het Westen over wordt en werd bericht.

Dat er veel onbeantwoorde vragen zijn over 9/11 is niet nieuw. Aangezien dit artikel echter een vertaling is van een lang stuk op de Russische televisie over de verjaardag van 9/11, zal ik hier niet ingaan op de open vragen en in plaats daarvan verwijzen naar dit artikel waarin ik enkele dagen geleden de open vragen heb gebundeld.

Mij is herhaaldelijk gevraagd hoe 9/11 in Rusland wordt gerapporteerd en of de open vragen in de Russische media worden behandeld. Het antwoord is dat zij niet verborgen zijn, maar ook niet uitdrukkelijk aan de orde worden gesteld. Maar wie de Russische verslagen en bijdragen over dit onderwerp bekijkt, vindt vele uitspraken die op de westerse televisie ondenkbaar zouden zijn. In deze door mij vertaalde bijdrage op de verjaardag van 9/11 bijvoorbeeld, zei een deskundige zonder tegenspraak,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: