“Hoe Merkel & Co. de samenleving verdelen”

“hoe-merkel-&-co.-de-samenleving-verdelen”

11-09-21 10: 15: 00,

Gepubliceerd op 12. September 2021 door AS.

“Zodra wij iedereen een vaccinatieaanbod hebben gedaan, kunnen wij op alle gebieden terugkeren naar de normaliteit”, zo luidde nog in maart de toon van de kanselarij, volgens Sahra Wagenknecht in “Wagenknecht’s Weekblad” van 2 september. “Daar kan helaas niet over gesproken worden.”

In de nieuwe YouTube aflevering “Corona: Mythen in plaats van feiten – Hoe Merkel & Co. de samenleving verdelen” ruimt ze de “Corona-mythen” op. Wagenknecht (Die Linke) is een van de vroege critici van het maatregelenbeleid van de staat.

De pandemische noodsituatie is verlengd, de druk op de ongevaccineerden neemt toe, er zijn minder ziekenhuizen, minder fulltime verzorgers en ook minder intensive care bedden dan voorheen sinds het begin van de Corona-crisis.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: