Nepnieuws over 9/11

nepnieuws-over-9/11

12-09-21 05: 35: 00,

Op 11.9.2021 is het 20jaar geleden dat de terroristische aanslagen van 11 september 2001 in de VS plaatsvonden. Jaren geleden publiceerde de Amerikaanse marine een vals verslag of een vals beeld van de vermeende nadering van het vliegtuig op het Pentagon in Arlington, dat echter duidelijk wordt weerlegd door officiële beelden van de plaats van inslag.

Aangezien in het gebied van de vermeende rampplek de frontale nadering van het Pentagon-gebouw voor een laagvliegend vliegtuig niet mogelijk is – omdat deze geblokkeerd is – moesten zij iets verzinnen met betrekking tot de vermeende aanvliegroute van het vliegtuig en publiceerden zij de hieronder afgebeelde foto, die de officiële aanvliegroute van de Boeing-757 weergeeft: Diagonaal in de muur, net voorbij de

” Lees verder

%d bloggers liken dit: