Nieuwe documenten leggen de leugens aan het Congres bloot

nieuwe-documenten-leggen-de-leugens-aan-het-congres-bloot

12-09-21 10: 55: 00,

mercola.com

  • Een Freedom of Information Act rechtszaak van The Intercept tegen de National Institutes of Health (NIH) heeft geresulteerd in de vrijgave van meer dan 900 pagina’s van voorheen ongepubliceerde documenten die het werk beschrijven van de EcoHealth Alliance, een door NIH/NIAID gefinancierde organisatie, dat een subcontract heeft gesloten met het Wuhan Institute of Virology (WIV) in China om onderzoek te doen naar vleermuiscoronavirussen.
  • De vrijgegeven documenten omvatten twee eerder ongepubliceerde subsidievoorstellen die door NIAID worden gefinancierd, alsmede project-updates in verband met het onderzoek van de EcoHealth Alliance.
  • Uit de documenten zou blijken dat een nieuw SARS-gerelateerd coronavirus is gecreëerd dat voor gehumaniseerde muizen pathogeen is dan het virus waaruit het is opgebouwd.
  • Volgens Richard Ebright, Ph.D., Moleculair bioloog en biodefensexpert aan de Rutgers University, maken de documenten duidelijk dat de beweringen van NIH-directeur Francis Collins en NIAID-directeur Anthony Fauci,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: