Obama’s “Grote Leugen”: Witte Huis Propaganda en de “dood” van Osama Bin Laden

obama’s-“grote-leugen”:-witte-huis-propaganda-en-de-“dood”-van-osama-bin-laden

12-09-21 10: 52: 00,

Dit artikel werd voor het eerst gepubliceerd in mei 2011 na de officiële aankondiging van de regering-Obama dat Osama bin Laden was gedood.

Op de avond van 1 mei 2011 verklaarde president Barack Obama dat de CIA, op zijn persoonlijk bevel, met succes Al-Qaida “meesterbrein” Osama bin Laden had gedood. In een handig geplande televisie-uitzending op zondagavond, gebruikte Obama schaamteloos beproefde leugens en 9/11 propaganda, terwijl hij zichzelf en de CIA feliciteerde. Op de klassieke leugenachtige George W. Bush manier, kondigde Obama aan “missie volbracht”.

Obama heeft verklaard dat Osama bin Laden dood is. Maar volgens historische feiten en uitgebreid gedocumenteerd bewijs, is hij misschien nooit in leven geweest, zoals de officiële propaganda hem afschildert. Of überhaupt in leven. Osama Bin Laden was in werkelijkheid een CIA aanwinst , en in de officiële fictie een propaganda boeman.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: