“Onbeantwoorde Vragen: Wat de 9/11 Families vroegen en de 9/11 Commissie negeerde”

“onbeantwoorde-vragen:-wat-de-9/11-families-vroegen-en-de-9/11-commissie-negeerde”

12-09-21 01: 49: 00,

off-guardian.org: Het belang van dit boek kan niet genoeg benadrukt worden. Het is een meesterzet om twintig jaar van leugens en doofpotaffaires van de Amerikaanse regering over de massamoorden op 11. September 2001, de gebeurtenis van de laatste tijd die duizenden slachtoffers eiste van wie de dierbaren nog steeds waarheid en gerechtigheid eisen.

Het lezen van “Unanswered Questions” zal je tot in het diepst van je ziel beroeren en je geest verlichten als Ray McGinnis feit na feit presenteert – gesteund door bijna duizend voetnoten en twaalf jaar van nauwgezet onderzoek. Er is niets speculatiefs aan dit boek. Het is geen “samenzweringstheorie.”

Geniaal en briljant documenteert McGinnis deze moorden vanuit het oogpunt van de nabestaanden van de slachtoffers en hun decennialange, kwellende pogingen om eerlijke antwoorden te krijgen van de Amerikaanse regering. Ze willen de waarheid weten over waarom hun geliefden stierven en wie hen vermoord heeft.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: