Perspectieven op de pandemie met Dr Peter McCullough

perspectieven-op-de-pandemie-met-dr-peter-mccullough

12-09-21 06: 00: 00,

Mercola.com

  • Dr. Peter McCullough is internist, cardioloog en epidemioloog en waarschuwt dat de COVID-vaccins 19 niet alleen falen, maar ook levens in gevaar brengen.
  • McCullough is van mening dat het COVID-vaccinprogramma 19 in februari zou zijn stopgezet 2021 vanwege de veiligheid en het risico op overlijden, als de juiste veiligheidspanels hadden bestaan.
  • Door 22. Januari 2021, 186 waren er sterfgevallen gemeld na COVID-vaccinatie 19 – meer dan genoeg om het verontrustende sterftecijfer te bereiken.
  • In zijn praktijk merkt McCullough een reeks neurologische syndromen op bij gevaccineerde personen, met symptomen waaronder blindheid, Verlamming, slikproblemen, hoofdpijn, oorsuizingen, hartspierontsteking en meer.
  • McCullough noemt ook antigenische of immunologische escape, die volgens hem het ontstaan van COVID-varianten bevordert 19 en de pandemie eerder erger dan beter maakt.

Dr Peter McCullough heeft een indrukwekkende lijst van geloofsbrieven – hij is internist, cardioloog, epidemioloog en hoogleraar geneeskunde aan het Texas A&M College of Medicine in Dallas,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: