Politie in Australië zamelt duizenden in om COVID-maatregelen te bestrijden

politie-in-australie-zamelt-duizenden-in-om-covid-maatregelen-te-bestrijden

12-09-21 05: 40: 00,

Queensland politieagenten hebben een fondsenwervingspagina opgezet om geld in te zamelen om een advocaat in te huren en de verplichte inenting van politieagenten aan te vechten. Zij zeggen dat het nieuwe beleid “het recht op vrijheid” schendt.

Het initiatief, dat afkomstig is van “een groep bezorgde politieagenten uit Queensland en hun gezinnen”, had zaterdag meer dan 45.000 dollar opgebracht – het dubbele van het oorspronkelijke doel.

De politieagenten, die beweren dat de kwestie “noch pro- noch anti-vaccinatie” is, zeggen dat zij het geld nodig hebben om juridisch advies in te winnen en met een advocatenkantoor samen te werken om een onlangs ingevoerde maatregel om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, aan te vechten. Volgens het nieuw geïntroduceerde beleid van commissaris Katarina Carroll van de Queensland Police Service (QPS) moet “al het personeel op alle QPS-werkplekken binnen de komende vijf maanden gevaccineerd zijn” en tegen januari volgend jaar volledig gevaccineerd zijn.

De bezwaarmakende politieagenten zeiden dat geen enkele werknemer in een particuliere of openbare sector,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: