Russische liberalen proberen de betrekkingen van het Kremlin met de Taliban in hun voordeel te verdraaien

russische-liberalen-proberen-de-betrekkingen-van-het-kremlin-met-de-taliban-in-hun-voordeel-te-verdraaien

12-09-21 05: 38: 00,

Zowel de Taliban als Nawalny’s netwerk zijn verboden in Rusland, maar daar houden de overeenkomsten op wat betreft Moskou’s houding tegenover de twee.

De woordvoerster van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zacharova, bekritiseerde het Westen voor zijn recente infowar-campagne tegen haar land, die eerder deze zomer begon. TASS citeerde haar als zeggende:

“Ongeveer twee maanden geleden werd praktisch een meme gelanceerd, een stelling dat het niet belangrijk was wie schuldig was aan wat, maar dat Rusland onbehoorlijk heeft gehandeld omdat het contacten had met de Taliban.

U zult zich herinneren dat zowel het hoofd van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken als de speciale presidentiële gezant op alle mogelijke manieren werden genoemd, en dat de zogenaamd geheime foto’s van de contacten werden gemaakt, hoewel ze allemaal op de website van het ministerie werden gepubliceerd.

Er is een resolutie van de VN-Veiligheidsraad die landen niet toestaat om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: