September Elf en de Mossad connectie…Israël’s rol in 9-11….(Op-Ed)

september-elf-en-de-mossad-connectie…israel’s-rol-in-9-11….(op-ed)

12-09-21 05: 32: 00,

elf september zal 20 en de echte daders zijn nog steeds niet vervolgd. De lijst van 9-11 verdachten is lang, maar de mogelijke Mossad connectie is natuurlijk het heetste hangijzer van allemaal. Daarom willen wij hier verwijzen naar de onvertelde Israëlische versie van de gebeurtenissen. De vijf dansende Israëliërs. Aangezien dit artikel van 2018 nooit zijn relevantie zal verliezen, hebben wij besloten deze belangrijke informatie nogmaals met de wereld te delen.

De elfde september is aangebroken. En zij die de officiële illustere versie van de gebeurtenissen in twijfel trekken, worden nog steeds beschouwd als samenzweringstheoretici. Deze term, opnieuw uitgevonden door de CIA, is tot nu toe gebruikt om te voorkomen dat de massa’s tot op de bodem zouden gaan met flagrante tegenstrijdigheden.

In achttien jaar tijd hebben zich talrijke tegenstrijdigheden opgestapeld die, indien ze zouden worden opgesomd, het bestek van dit artikel te buiten zouden gaan. Daarom hebben we besloten om de vermeende meesterbreinen van 9-11,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: