Studie: gevaccineerde patiënten hebben 27 keer meer kans op covid-symptomen dan niet-gevaccineerde patiënten

studie:-gevaccineerde-patienten-hebben-27-keer-meer-kans-op-covid-symptomen-dan-niet-gevaccineerde-patienten

12-09-21 05: 33: 00,

Israëlische wetenschappers hebben ontdekt dat ons lichaam het coronavirus veel beter kan bestrijden dan het vaccin. Zij onderzochten de medische dossiers van tienduizenden Israëli’s die met corona waren besmet.

Mensen die op natuurlijke wijze waren besmet, hadden veel minder kans om opnieuw te worden besmet dan patiënten die volledig waren gevaccineerd. Mensen die volledig waren gevaccineerd hadden veel meer kans om symptomen te ontwikkelen en in het ziekenhuis te belanden dan patiënten die natuurlijke immuniteit hadden opgebouwd.

27-maal meer kans om coronasymptomen te krijgen.

Andere studies hebben aangetoond dat mensen die nooit besmet waren en vervolgens werden gevaccineerd zes tot 13-maal meer kans hadden om te worden besmet dan niet-gevaccineerde mensen die natuurlijke immuniteit hadden opgebouwd.

Uit de studie bleek ook dat gevaccineerde mensen 27-maal meer kans hadden op hartziekten en achtmaal meer kans hadden om in het ziekenhuis te belanden dan mensen met natuurlijke immuniteit.

Ons lichaam is dus veel beter in staat om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: