Tegen verplichte vaccinatie. – Tegen het mandaat van Biden

tegen-verplichte-vaccinatie.-–-tegen-het-mandaat-van-biden

12-09-21 05: 43: 00,

mises.org: Wij zijn tegen de wetteloze en autoritaire nieuwe mandaten van president Biden die gisteren werden aangekondigd. We veroordelen ook zijn verdeeldheid zaaiende retoriek tegenover ongevaccineerde Amerikanen, zijn roekeloze afkeer van federalisme, en zijn dreigementen om de gouverneurs van staten hun macht te ontnemen.

In tegenstelling tot Mr. Biden, gaat dit allemaal over vrijheid en persoonlijke keuze.

Zijn voorgestelde uitvoerende orders vertegenwoordigen niets minder dan gecentraliseerde tirannie, met de federale overheid die zonder wettelijke terughoudendheid handelt. Dit is anarchie van de regering.

De aangekondigde maatregelen – waaronder verplichte vaccinatie voor particuliere werkgevers boven een bepaalde grootte, verplichte vaccinatie voor alle werknemers in de gezondheidszorg, en verplichte vaccinatie voor federale werknemers – zijn hoogst ongrondwettelijk en gaan veel verder dan enige uitvoerende bevoegdheid waarin de grondwet voorziet. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de OSHA (Occupational Safety and Health Administration), die (sinds haar magische oprichting in 1971) belachelijk veel jurisdictie opeist over de arbeidsomstandigheden in miljoenen particuliere bedrijven in de VS,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: