Unmute Us maar onder welke voorwaarden? Slappe hap!

unmute-us-maar-onder-welke-voorwaarden?-slappe-hap!

12-09-21 06:23:00,

In de tweede wereldoorlog kon nazi Duitsland binnen 1 dag over Nederland heen lopen. Feitelijk stond de deur gewoon wagenwijd open. In 2020 kon Mark Rutte in 1 dag geheel Nederland plat leggen en was er al net zo weinig verzet. Dat verzet leek gisteren even groot tijdens de Unmute Us demonstraties, maar blijkt niets meer te zijn dan boosheid over wat afgepakte festivals.

Het is toch van den zotte dat Nederlanders alleen maar in grote getalen de straat op gaan als ze niet meer naar festivals kunnen om pillen te slikken en zich vol te laten gieten? Is er dan niemand die doorheeft dat we middels psychologische oorlogsvoering in een lockdown gezet zijn en dat de valse hoop van vrijheid door vaccineren een worst voor de neus was?

Het gehele Unmute Us verhaal draait natuurlijk maar om 1 ding: tweespalt drijven tussen gevaccineerden die “alleen maar weer willen hossen” en ongevaccineerden die wel wat grotere zorgen aan hun hoofd hebben dan slechts dat dansen, omdat zij wel zien dat hier veel meer aan de hand is dan het halen van een prikje.

De mentale zeugelingenstatus van het brein van de gemiddelde Nederlander maakt zich slechts zorgen over haar festivals, terwijl de gehele maatschappij gekaapt is door een stelletje beroepsleugenaars. Zijn er nog dappere krachtige persoonlijkheden in Nederland die iets verder kijken dan hun festivalneus lang is?

Waarom is de festival branche niet opgestaan toen het gehele nep coronaverhaal en de lockdowns gaande waren? Waar zijn ze als het gaat om de agenda van de Great Reset van Klaus Schwab? Ah, wacht eens even. Zij hebben natuurlijk wachtgeld gehad. Het is nu diezelfde festival branche die meewerkt aan de uitrol van de fascistische agenda van uitsluiting van ongevaccineerden.

Zij hebben meegewerkt aan de field lab events voor testen voor toegang en hielpen zo mee de besmettingspropagandaleugen in stand te houden. Feitelijk stuurt Unmute Us aan op de versnelde heropening van festivals voor slechts en alleen de gevaccineerden en de versnelde doorvoer van testen voor toegang en het vaccinatiepaspoort (in de vorm van de QR code app).

Het zijn niet de mensen die niet vaccineren die jou tegenhouden een feestje te vieren. In tegendeel. You’re barking at the wrong tree.

Dan kun je wel roepen dat mensen het vergelijk met de tweede wereldoorlog niet mogen maken en al helemaal geen Jodenster mogen dragen om de fascistische vergelijkbaarheid van uitsluiting uit te beelden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: