Verpleegkundigen-klokkenluiders ontmaskeren media’s valse “Pandemie van de Ongevaccineerden” verhaal

verpleegkundigen-klokkenluiders-ontmaskeren-media’s-valse-“pandemie-van-de-ongevaccineerden”-verhaal

12-09-21 03:24:00, Verpleegkundigen in het hele land elimineren de leugens van de systeemmedia en proberen het valse narratief te ontmaskeren dat ziekenhuizen vol zouden zitten met ongevaccineerde mensen, bericht Infowars.com.

In openhartige interviews vertellen verpleegkundigen die in de frontlinie staan dat ze in hun eigen ziekenhuizen intensivecareafdelingen zien die gevuld zijn met volledig gevaccineerde patiënten.

“Vaccinatie verwondingen?” vraagt een cameraman aan een verpleegster die een protest bijwoont.

“Drieëndertig,” zegt de verpleegster.

“Alleen al deze afgelopen week een stuk of drie volledig gevaccineerde personen, ziektes links en rechts, DVT longembolie. Ik bedoel aan de bloedverdunners en dit is sinds ze weer gevaccineerd zijn.”

De verpleegster vertelt nog een horrorverhaal over een volledig gevaccineerd persoon die voor haar leven vocht.

“Ik had een 30-jarige vrouw die begon te bloeden, in principe bloedde sinds ze werd geïnjecteerd, letterlijk binnen 48 uur. Deze arme vrouw is een moeder van twee kinderen. Zoals ik al zei, 30 jaar oud, en ze was volledig gevaccineerd en heeft er veel spijt van. Dit is een maand geleden en ze is nu in kritieke toestand geïntubeerd, vechtend voor haar leven, mogelijk op het punt om haar kinderen moederloos achter te laten en natuurlijk heeft ze 1000% spijt dat ze is geïnjecteerd, en ze erkent dit. Net als haar arts.”

De verpleegster gaat verder met te zeggen dat de media liegt over ziekenhuizen vol met ongevaccineerde patiënten omdat er evenveel volledig gevaccineerden zijn.

“Dus ik weet niet waarom de leugens doorgaan. Ik zie het elke dag. Dit hele verhaal over 90% ongevaccineerde gevallen. Nee, ik kan je vertellen dat ik het laatste jaar en acht maanden, of hoe lang het ook geleden is, vooraan in de frontlinie heb gestaan. Te lang. En dit is een complete leugen. Ik heb alleen maar gevaccineerde mensen gezien. Ongevaccineerden ook, maar geloof de leugens niet, geloof de media niet. Het is allemaal onzin.”

In een apart interview met de media verklaart een andere verpleegkundige dat de ziekenhuizen vol zitten met gevaccineerde personen, van wie een deel ernstige bijwerkingen vertoont op de vaccins.

“Zitten de ziekenhuizen vol met COVID patiënten?” vraagt de interviewer.

“De ziekenhuizen zitten behoorlijk vol met mensen die gevaccineerd zijn en vervolgens terugkeren naar de ziekenhuizen als gevolg van die vaccinatie,” antwoordt de verpleger.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: