20 jaar dwalen in de mist na 9/11 heeft de “Poorten van de Hel” geopend

20-jaar-dwalen-in-de-mist-na-9/11-heeft-de-“poorten-van-de-hel”-geopend

13-09-21 01: 30: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Met pijn in het hart herdenken wij de twintigste verjaardag van de 9/11 aanslagen op de Verenigde Staten. De aanslagen waren zeer zeker terreur, maar de precieze aard van die terreur is sindsdien opzettelijk dubbelzinnig gelaten.

Die aanslagen hebben ons geleid tot, ons verleid tot, twee decennia van eindeloze oorlogen, en massale fraude in een monster dat is gecreëerd door de samensmelting van regering en multinationale ondernemingen. Tot op de dag van vandaag dienen die aanslagen als rechtvaardiging voor een enorme verhoging van de militaire uitgaven in de Verenigde Staten, en over de hele wereld.

Dit nieuwe bewind van “terreur” kwam precies op het moment dat we al onze aandacht hadden moeten richten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: