9/11 – 20ste verjaardag van het begin van de ‘Oorlog tegen Terreur

9/11-–-20ste-verjaardag-van-het-begin-van-de-‘oorlog-tegen-terreur

13-09-21 10: 00: 00,

Klaus Madersbacher

We herinneren ons: de oorlog tegen Afghanistan is begonnen door de Amerikaanse president George W. Bush kort na 9/11. Volgens de sage – “narratief” heet het nu – waren de Amerikanen begrijpelijkerwijs boos en moesten zij gewoon hun woede botvieren. De koppige Taliban daarentegen wilden de terrorist-opperhoofd Osama bin Laden niet uitleveren, maar drongen aan op een proces volgens de internationale rechtsnormen. Dit overbelastte de tolerantie van Bush en hij moest het bevel geven om aan te vallen.

Zoiets moet het geweest zijn, volgens de media, politieke “wetenschappers” en andere “deskundigen” die nog steeds dezelfde sprookjes verspreiden.

Het begon allemaal al lang voor 11. September 2001. Aangezien het doorgaans tientallen jaren duurt voordat de archieven worden geopend, heeft het ook navenant lang geduurd voordat de verschillende “samenzweringstheorieën”, volgens welke de Verenigde Staten van Amerika hebben geprobeerd om

” Lees verder

%d bloggers liken dit: