Adopteer een kind, laat een illusie vallen, door James Thompson

adopteer-een-kind,-laat-een-illusie-vallen,-door-james-thompson

13-09-21 01: 46: 00,

Ik doe niet aan beleid, maar wat dacht je van deze? Waarom zouden we, naast al het overheidsbeleid dat erop gericht is de prestatieverschillen tussen verschillende groepen weg te werken, niet kiezen voor een intensieve aanpak? Ga door met elk programma dat al loopt, maar voeg er dit aan toe.

Laat elk kind dat ondermaats presteert van jongs af aan permanent bij een adoptiegezin wonen. Dit zal de kinderen een diepe onderdompeling geven in alle dingen die goede families hun eigen kinderen kunnen geven. We zullen zorgvuldig adoptieouders selecteren die echt willen adopteren, waarvan velen zelf geen kinderen hebben, maar heel graag kinderen willen opvoeden.

Dit is een extreem experiment, veel diepgaander dan een paar uur verrijkende ervaring in een crèche. Het zal elk moment van de dag beïnvloeden, elk spontaan incident en elke spontane opmerking.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: