Amerika is de vijand van Europa

amerika-is-de-vijand-van-europa

13-09-21 12: 31: 00,

Door Eric Zuesse: Hij is een Amerikaanse schrijver en onderzoekshistoricus.

Als Europa stabiliteit wil, waarom sluit het dan een verbond met de grootste veroorzaker van zijn eigen vluchtelingenstroom, vraagt Eric Zuesse.

Waarom is er een vluchtelingenstroom naar Europa vanuit landen in het zuiden en oosten die zijn binnengevallen door de VS en zijn bondgenoten? Is dit een stomme vraag? Ligt het juiste antwoord eigenlijk voor de hand?

De landen die de regering van de VS als doelwit heeft voor “regime change” hebben regeringen die bevriend zijn met één of meer van de drie regeringen waarvan de regering van de VS de regime change (omverwerping en vervanging – verovering) in het bijzonder wil: Rusland, China en Iran. Daarom sanctioneert Amerika landen die bevriend zijn met Rusland, China en/of Iran en probeert hen te infiltreren of omver te werpen, of valt hen zelfs rechtstreeks binnen. Deze verschillende vormen van Amerikaanse agressie – gericht op het verder isoleren van Rusland, China en/of Iran – zijn de belangrijkste oorzaak van de meeste vluchtelingen in Europa.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: