Australische senator dreigt de ongevaccineerden neer te schieten en zegt dat het tijd is om de verdeeldheid aan te wakkeren en ervoor te zorgen dat ze het echt gaan voelen

australische-senator-dreigt-de-ongevaccineerden-neer-te-schieten-en-zegt-dat-het-tijd-is-om-de-verdeeldheid-aan-te-wakkeren-en-ervoor-te-zorgen-dat-ze-het-echt-gaan-voelen

13-09-21 11:50:00,

Jacqui Lambie zit als senator voor Tasmanië in het federale parlement van Australië. In een commentaar in een Australisch nieuwsprogramma heeft ze laten zien wie ze werkelijk vertegenwoordigt, schrijft Theexpose.uk.

Jackie Lambie – “People are getting agitated out there. The 20-30% of anti-vaxxers out there – I͢ t͢h͢i͢n͢k͢ y͢o͢u͢ a͢r͢e͢ g͢o͢i͢n͢g͢ t͢o͢ f͢i͢n͢d͢ “u͢s͢” c͢o͢m͢i͢n͢g͢ a͢t͢ y͢o͢u͢ l͢o͢c͢k͢ s͢t͢o͢c͢k͢ a͢n͢d͢ b͢a͢r͢r͢e͢l͢”.

– Australia pic.twitter.com/1cgrwn44H6

— OCN 🇦🇺 (@ozcrimenews) September 11, 2021

“Ik denk dat de mensen buiten nu behoorlijk geagiteerd raken Pete, en die anti-vaxxers daarbuiten, die 20 of 30 procent, ah, die daarbuiten ah protesteren op straat en dat soort dingen doen, ik denk dat je de rest van ons op je af zult zien komen met lock, stock en barrel [vuurwapen loop], ah, en we zullen je behoorlijk onder druk zetten omdat de rest van ons die proberen het juiste te doen voor het land, en onze kinderen, en zich te laten vaccineren en het juiste te doen, ik denk dat we nog geagiteerder en harder gaan worden en ik denk dat je daar een enorme verdeeldheid gaat zien, en wij gaan het voortouw nemen, dat is wat ik denk dat er gaat gebeuren, ik denk dat het tij gaat keren, op die anti-vaxxers daar en je gaat echt de hitte voelen.”

Dat was bijna één complete zin. Normaal bewerken we verbale stuntels uit de transcripties, maar we wilden een punt maken. Dit zijn niet de woorden van Jacqui Lambie. Dit zijn ingestudeerde praatjes, opzettelijk in één lange, rammelende zin gepropt om een boodschap over te brengen.

Niets wat een politicus zegt in de ether is toevallig. Normale mensen praten niet zo.

Dit is cruciaal als we kijken naar haar opmerking: “De rest van ons komt achter je aan, met lock, stock en barrel.” Dit is niet zozeer een hondenfluitje als wel een directe bedreiging. In de Australische context betekende deze wapenreferentie van oudsher een intentie om assertief te zijn, maar in het huidige klimaat heeft het een duidelijke dubbele betekenis.

Australië werd in 1996 ontwapend toen een man zonder militaire training precieze kopschoten loste in een massamoord zonder aanleiding.

Vorige maand schoot de Victoriaanse politie in Melbourne ongewapende,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: