Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in British Columbia dagen regering van B.C. uit in verband met Covid-19-beperkingen

beroepsbeoefenaren-in-de-gezondheidszorg-in-british-columbia-dagen-regering-van-bc.-uit-in-verband-met-covid-19-beperkingen

13-09-21 01: 46: 00,

In de leeftijdscategorie van 12 tot en met 19 hebben zich geen sterfgevallen voorgedaan. Bij deze kindersterfgevallen is de invloed van comorbiditeiten niet aangetoond.

Op de website van het BCCDC[4], in het hieronder in de voetnoten genoemde situatierapport, kunnen deze statistieken worden bekeken op pagina 9.

Met slechts 2 sterfgevallen in de 1 miljoen kinderen en adolescenten van 0 tot 19 die in B.C. wonen, waarom overwegen we dan om vaccinaties, maskers, isolatie en beperkingen op school verplicht te stellen?

B.C. heeft een bevolking van 5.17M mensen. In augustus 21, 2021, waren er in totaal 1,804 sterfgevallen te wijten aan – of gerelateerd aan – COVID-19. Deze sterfgevallen deden zich voor in de periode van 18+ maanden waarin COVID-19 in onze provincie werd behandeld. Verdere berekeningen tonen aan dat dit een COVID-19-sterftecijfer van 0.023% per jaar betekent voor onze gehele B.C.-bevolking. Doet een jaarlijkse 0.023% kans op overlijden, sterk overwegend ouderen met comorbiditeiten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: