Brits advies voor Afghanistan kan binnenkort van pas komen voor Britten

brits-advies-voor-afghanistan-kan-binnenkort-van-pas-komen-voor-britten

13-09-21 08: 15: 00,

De laatste jaren is Groot-Brittannië steeds meer bekend komen te staan, niet als de erfgenaam van de vechttradities van het voormalige Britse Rijk, maar als een land van “advies” En wat doet het inderdaad tegenover het beschamende falen van het beleid in bijvoorbeeld Afghanistan? Groot-Brittannië heeft echter niet nagelaten de Afghanen “advies te geven”, door onfatsoenlijk uit dat land te vluchten en lokale burgers achter te laten die haar trouw hebben gediend.

Dit “advies”, zoals gemeld door The Times, was recht door zee met Ben Wallace, minister van Defensie van het Verenigd Koninkrijk: vlucht voor de Taliban (een beweging die in Rusland verboden is) waar dan ook, maar beter via het naburige Iran en Pakistan, alleen vertrouwend op hun strijdkrachten. Aangezien Groot-Brittannië hen niet zal helpen!

In een poging om er wat beter uit te zien tegen de achtergrond van het algemene falen van het Westen in Afghanistan, haastte de Britse The Daily Telegraph zich om te schrijven over het bewijs van de ineenstorting van het Amerikaanse imperium, niet alleen in de zaken in dat land, maar in de internationale arena in het algemeen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: