Chemtrails, een onvrijwillige chemokuur voor iedereen?

chemtrails,-een-onvrijwillige-chemokuur-voor-iedereen?

13-09-21 03:58:00,

                                                 Krijgen wij zonder dat we dit  weten en willen een onvrijwillige chemokuur

Chemtrail
Een chemtrail is een samentrekking van de Engelse woorden chemical (chemisch) en trail (spoor) en daarmee een variant op het condensspoor van vliegtuigen. De term werd geïntroduceerd toen duidelijk werd dat naast water en CO2 ook andere chemicaliën werden gebruikt tijdens een vlucht.

Officieel (1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan) geven experts op het gebied van de atmosfeer aan dat chemtrails niet bestaan en dat de karakteristieken die aan deze sporen worden toegedicht simpelweg de kenmerken zijn van condenssporen die verschillend reageren onder wisselende omstandigheden tijdens de vlucht.

Het bestaan van chemtrails toegegeven!
Sinds 2016 wordt toegegeven door de toenmalige directeur van de CIA, John O’Brennan: dat chemtrails bestaan! https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-gezondheid/cia-baas-bevestigt-chemtrails-bestaan/

In chemtrails zitten allerlei gifstoffen, bedwelmende stoffen en virussen die gesproeid worden door militaire “tanker”-toestellen, door gespecialiseerde privé-maatschappijen (bijv. Evergreen in de USA) of door burgerluchtvaartuigen (bijv. Ryan Air). Er zouden dus op wereldwijde schaal chemicaliën worden gesproeid vanuit vliegtuigen om de mensen te vergiftigen/rustig te houden/ziek te maken, vandaar de naam chemtrails.

Hoe zien chemtrails eruit?
Chemtrails worden overal in de wereld waargenomen. Het zijn de witte vliegtuigsporen die in de lucht blijven hangen en waarvan men denkt dat het verbrandingsdampen zijn van gewone vliegtuigen(contrails). Maar chemtrails waaieren uit en zijn lange tijd zichtbaar, terwijl contrails maximaal 20 minuten zichtbaar blijven.

Wat zit er dan in chemtrails
-zware metalen als barium, aluminium, strontium, cadmium en titanium;
-virussen, bacteriën, schimmels en mycoplasma’s (zijn verwant zijn met de pathogene soorten die men in een biologische oorlogsvoering gebruikt). Het zijn soorten die niet in de natuur voorkomen en de oorzaak zijn van veel  ‘moderne’ ziekten;
-chemische stoffen zoals polymere vezels, calciumchloride (CAC12), silver iodide (Agl) en ethyleendibromide (EDP) dat o.a. als pesticide gebruikt werd maar nu verboden is omdat het kankerverwekkend is en het immuunsysteem ondermijnt.

Hoe het gedaan wordt
Veel vliegtuigen worden speciaal voor het sprayen van chemtrails de lucht in gestuurd, o.a. vanaf Wright Patterson Air Force Base in Ohio, Amerika. Maar er zijn ook vliegtuigen waarvan de piloten en de rest van de crew er geen idee van hebben dat ze chemtrails aan het verspreiden zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: